MLs Fastigheter

Örebro län

Information

640624-XXXX är organisationsnummer för företaget MLs Fastigheter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MLs Fastigheter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Askersund som är den kommunen som MLs Fastigheter finns i.

MLs Fastigheter har varit registrerat sedan 2001-02-16 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för MLs Fastigheter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

MLs Fastigheter är och det finns flera bolag i Askersund som också är .

Firmatecknare för MLs Fastigheter är följande:

Vill ni komma i kontakt med MLs Fastigheter så kan ni göra det på telefon genom 0583-60030 eller genom brev på följande adress:

Hyr ut lägenheter.

Det finns olika personer som har en koppling med MLs Fastigheter och det är Lundstedt, Bo Eilert Morgan som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,