Hirsikangas Gräv och Schakt

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Askersund och Hirsikangas Gräv och Schakt är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hirsikangas Gräv och Schakt är ett av dem. Statusen för Hirsikangas Gräv och Schakt är att Bolaget är aktivt.

Hirsikangas Gräv och Schakt är ett Enskild firma och skapades 1999-09-21. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Askersund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hirsikangas Gräv och Schakt ska trivas.

Hirsikangas Gräv och Schakt är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Askersund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Diverse gräv arbeten med grävmaskin och diverse skogs arbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hirsikangas Gräv och Schakt är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Hirsikangas Gräv och Schakt och det finns flera verksamheter som är det idag i Askersund.

Vill man komma i kontakt med Hirsikangas Gräv och Schakt så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3000264.

.

De som är på något sätt har med Hirsikangas Gräv och Schakt är Hirsikangas, Janne Selim Johannes som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hirsikangas Gräv och Schakt har 740224-XXXX som sitt organisationsnummer.