Henkas Maskiner

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Askersund och Henkas Maskiner är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Henkas Maskiner är ett av dem. Statusen för Henkas Maskiner är att Bolaget är aktivt.

Henkas Maskiner är ett Enskild firma och skapades 1993-01-22. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Askersund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Henkas Maskiner ska trivas.

Henkas Maskiner är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-08-07. I Askersund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Entreprenadverksamhet med hjullastare och jordbrukstraktor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Henkas Maskiner är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Henkas Maskiner och det finns flera verksamheter som är det idag i Askersund.

Vill man komma i kontakt med Henkas Maskiner så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0582-50558.

.

De som är på något sätt har med Henkas Maskiner är Gustavsson, Lars Anders Henrik som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Henkas Maskiner har 750916-XXXX som sitt organisationsnummer.