Kommanditbolaget Bilen Bertil Arthursson & Co

Örebro län

Information

Kommanditbolaget Bilen Bertil Arthursson & Co är ett av många företag som finns i Askersund. Det är nämligen den kommunen som Kommanditbolaget Bilen Bertil Arthursson & Co finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kommanditbolaget Bilen Bertil Arthursson & Co är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2008-01-31.

Kommanditbolaget Bilen Bertil Arthursson & Co som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1976-03-04. Men sedan 1979-01-01 så har Kommanditbolaget Bilen Bertil Arthursson & Co varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Tegelg. 1, 694 32, Hallsberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kommanditbolaget Bilen Bertil Arthursson & Co så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7136166.

Askersund arbetar för att företag som Kommanditbolaget Bilen Bertil Arthursson & Co ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Kommanditbolaget Bilen Bertil Arthursson & Co. Det finns flera företag i Örebro län.

Rörelse med förvaltning och uthyrning av fastigheter

Firmatecknare för Kommanditbolaget Bilen Bertil Arthursson & Co är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kommanditbolaget Bilen Bertil Arthursson & Co och det är följande personer, ROSEZ AB som är född och har titeln Komplementär, Artursson, Anna Eleonora som är född 1969 och har titeln Kommanditdelägare, Artursson, Maj Astrid Sylvia som är född 1951 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Kommanditbolaget Bilen Bertil Arthursson & Co är 916457-2555.