Askersunds Auktionskammare Handelsbolag

Örebro län

Information

Askersunds Auktionskammare Handelsbolag är ett företag som finns i Askersund. I Askersunds Auktionskammare Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lind, Carl Eric som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Lind, Susanne Christina som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Askersunds Auktionskammare Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Askersunds Auktionskammare Handelsbolag på telefon 0583-12779.

Auktionsverksamhet, flytt, flyttransporter, städning, antikmarknadsarrangör samt servering.

Idag är Askersunds Auktionskammare Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Askersunds Auktionskammare Handelsbolag är ett av många företag som finns i Örebro län och Askersund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Askersunds Auktionskammare Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Askersunds Auktionskammare Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Askersunds Auktionskammare Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Askersunds Auktionskammare Handelsbolag har 916576-3682 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.