Handelsbolaget Qvarnån

Örebro län

Information

Handelsbolaget Qvarnån är en verksamhet som finns i Askersund. I Handelsbolaget Qvarnån finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fransson, Kjell Evert Charles som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Helgesson, Bernt Erik som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Helgesson, Kerstin Birgitta som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Lindkvist, John Anders som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Lindkvist, John Ragnar som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Lindkvist, Rut Kerstin som är född 1939 och har titeln Bolagsman.

Vill man kunna komma i kontakt med Handelsbolaget Qvarnån så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Handelsbolaget Qvarnån på telefon .

Fastighetsförvaltning, lokaluthyrning och försäljning.

Idag är Handelsbolaget Qvarnån av bolagstypen Handelsbolag.

Handelsbolaget Qvarnån är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Askersund arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Handelsbolaget Qvarnån innehar ej F-skattsedel och Handelsbolaget Qvarnån är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Handelsbolaget Qvarnån så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Handelsbolaget Qvarnån har 916921-1159 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.