Stall Nydalen Handelsbolag

Örebro län

Information

Stall Nydalen Handelsbolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Askersund som är den kommunen där Stall Nydalen Handelsbolag finns. I Askersund så finns det många olika Handelsbolag och i Örebro län så finns det ännu fler Handelsbolag. Stall Nydalen Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Stall Nydalen Handelsbolag har haft sedan 1995-01-01. Stall Nydalen Handelsbolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stall Nydalen Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Enev. 4, 591 99, Motala men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Askersund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Stall Nydalen Handelsbolag har idag 969614-7439 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Gurli Arlestål och Magnus Arlestål var för sig. är den som för stunden ansvarar för Stall Nydalen Handelsbolag

Travhästar för tävling och avel och därmed förenlig verksamhet.

I Stall Nydalen Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Arlestål, Gurli Kristina som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Arlestål, Karl Magnus som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Tropic Zoo Motala Handelsbolag som är född och har titeln Bolagsman, .