Handelsbolaget John & Kerstin Lindkvist

Örebro län

Information

Handelsbolaget John & Kerstin Lindkvist hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Askersund som är den kommunen där Handelsbolaget John & Kerstin Lindkvist finns. I Askersund så finns det många olika Handelsbolag och i Örebro län så finns det ännu fler Handelsbolag. Handelsbolaget John & Kerstin Lindkvist tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Handelsbolaget John & Kerstin Lindkvist har haft sedan 1998-01-01. Handelsbolaget John & Kerstin Lindkvist har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Handelsbolaget John & Kerstin Lindkvist så kan ni göra det genom att skicka er post till BERG 531, 694 98, Närkesberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0583-22192.

Askersund arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler företag.

Handelsbolaget John & Kerstin Lindkvist har idag 969643-4936 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Handelsbolaget John & Kerstin Lindkvist

Konsult och rådgivning inom utbildning, skadestånd och fösäkring samt handel med lantbruksprodukter.

I Handelsbolaget John & Kerstin Lindkvist så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindkvist, John Ragnar som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Lindkvist, Rut Kerstin som är född 1939 och har titeln Bolagsman, .