Jantunen & Karlsson Bygg och Fastigheter Handelsbolag

Örebro län

Information

Jantunen & Karlsson Bygg och Fastigheter Handelsbolag är ett företag som finns i Askersund. I Jantunen & Karlsson Bygg och Fastigheter Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jantunen, Ahti Kari Tapio som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Fredrik Andréas som är född 1975 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jantunen & Karlsson Bygg och Fastigheter Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Jantunen & Karlsson Bygg och Fastigheter Handelsbolag på telefon 070-5534190.

Byggverksamhet.

Idag är Jantunen & Karlsson Bygg och Fastigheter Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Jantunen & Karlsson Bygg och Fastigheter Handelsbolag är ett av många företag som finns i Örebro län och Askersund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Jantunen & Karlsson Bygg och Fastigheter Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Jantunen & Karlsson Bygg och Fastigheter Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jantunen & Karlsson Bygg och Fastigheter Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Jantunen & Karlsson Bygg och Fastigheter Handelsbolag har 969694-3514 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.