Herrgården Mariedamm Handelsbolag

Örebro län

Information

969708-8004 är organisationsnummer för företaget Herrgården Mariedamm Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Herrgården Mariedamm Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Askersund som är den kommunen som Herrgården Mariedamm Handelsbolag finns i.

Herrgården Mariedamm Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-02-28 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Herrgården Mariedamm Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Herrgården Mariedamm Handelsbolag är och det finns flera bolag i Askersund som också är .

Firmatecknare för Herrgården Mariedamm Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Herrgården Mariedamm Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0141-231145 eller genom brev på följande adress:
Mariedamm Herrgården , 696 96, Zinkgruvan

Skog och jordbruk.

Det finns olika personer som har en koppling med Herrgården Mariedamm Handelsbolag och det är Samuelsson Ström, Karin Inga-Lottie som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Samuelsson, Bo Inge Sixten som är född 1942 och har titeln Bolagsman,