SMK Konsult Kommanditbolag

Örebro län

Information

969714-2124 är organisationsnummer för verksamheten SMK Konsult Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SMK Konsult Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Askersund som är den kommunen som SMK Konsult Kommanditbolag finns i.

SMK Konsult Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2005-10-20 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för SMK Konsult Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-19.

SMK Konsult Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Askersund som också är .

Firmatecknare för SMK Konsult Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med SMK Konsult Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0583-34480 eller genom brev på följande adress:
Löcknav. 21, 696 75, Åmmeberg

Konsultverksamhet inom området kvalitet och miljöledningssystem.

Det finns olika personer som har en koppling med SMK Konsult Kommanditbolag och det är Karlsson, Thomas som är född 1963 och har titeln Komplementär, Karlsson, Viveka Sofia Fredrika som är född 1964 och har titeln Kommanditdelägare,