dinatelli Kommanditbolag

Örebro län

Information

I Askersund finns det ett Kommanditbolag som heter dinatelli Kommanditbolag. Det finns flera bolag som liknar dinatelli Kommanditbolag i Örebro län. Askersund är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

dinatelli Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2008-12-18 och det finns flera bolag som är det i Örebro län.

Sedan 2007-08-01 så har dinatelli Kommanditbolag varit registrerat och sedan 2007-08-16 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är dinatelli Kommanditbolag och det finns fler bolag som är det i Askersund.

Vill man komma i kontakt med dinatelli Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Järnvägsg. 20, 833 35, Strömsund. Vi ni istället prata med dinatelli Kommanditbolag så kan ni göra det på 0670-611180.

Bedriva E-handel med i huvudsak IT-produkter till både återförsäljare och slutkund samt därmed förenlig verksamhet. Tillhandahålla tryckeri- och reklamtjänster samt webdesign. Försäljning av presentreklam, exponeringsmaterial och inredning för företag. Sälja kontorsmaskiner, kontors- och förbrukningsmaterial för företag och här med förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Östensson, Per Thomas som är född 1972 och har titeln Extern firmatecknare, 3W Websales Ltd som är född och har titeln Komplementär,Bosatt i land utanför EES, Quensa Kommanditbolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas var för sig av -externa firmatecknaren -komplementären .

dinatelli Kommanditbolag har 969728-6400 som sitt organisationsnummer.