KURTS Asfalts och Emulsionsservice

Örebro län

Information

KURTS Asfalts och Emulsionsservice hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Askersund som är den kommunen där KURTS Asfalts och Emulsionsservice finns. I Askersund så finns det många olika Enskild firma och i Örebro län så finns det ännu fler Enskild firma. KURTS Asfalts och Emulsionsservice tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket KURTS Asfalts och Emulsionsservice har haft sedan 1994-01-01. KURTS Asfalts och Emulsionsservice har funnits sedan och 1983-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till KURTS Asfalts och Emulsionsservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0582-660202.

Askersund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

KURTS Asfalts och Emulsionsservice har idag 410207-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för KURTS Asfalts och Emulsionsservice

Reparation av asfalts- och emulsionsverk

I KURTS Asfalts och Emulsionsservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Kurt Arne Harry som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, Karlsson, Kerstin som är född 1948 och har titeln Prokurist, .