Maj-Inger Melin Design

Örebro län

Information

480910-XXXX är organisationsnummer för företaget Maj-Inger Melin Design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Maj-Inger Melin Design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Askersund som är den kommunen som Maj-Inger Melin Design finns i.

Maj-Inger Melin Design har varit registrerat sedan 1997-09-09 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Maj-Inger Melin Design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Maj-Inger Melin Design är och det finns flera bolag i Askersund som också är .

Firmatecknare för Maj-Inger Melin Design är följande:

Vill ni komma i kontakt med Maj-Inger Melin Design så kan ni göra det på telefon genom 0583-711671 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av textila produkter inom heminredning och kläder.

Det finns olika personer som har en koppling med Maj-Inger Melin Design och det är Melin, Gerda Maj-Inger som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,