Blästertjänst i Sydnärke

Örebro län

Information

Blästertjänst i Sydnärke är ett av många verksamheter som finns i Askersund. Det är nämligen den kommunen som Blästertjänst i Sydnärke finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Blästertjänst i Sydnärke är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-03-18.

Blästertjänst i Sydnärke som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 2004-02-19. Men sedan 2004-03-18 så har Blästertjänst i Sydnärke varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Blästertjänst i Sydnärke så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5265470.

Askersund arbetar för att verksamheter som Blästertjänst i Sydnärke ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Blästertjänst i Sydnärke. Det finns flera verksamheter i Örebro län.

Blästring- borttagande av ytföroreningar på metall och glas såsom främst svetsslagg, glödskal, rost och färg samt därmed förenlig verksamhet. Förmedling av efterbehandling.

Firmatecknare för Blästertjänst i Sydnärke är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Blästertjänst i Sydnärke och det är följande personer, Norberg, Bengt-Åke Gösta som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, Norberg, Gudrun Inger Birgitta som är född 1954 och har titeln Prokurist,

Organisationsnummer för Blästertjänst i Sydnärke är 530825-XXXX.