Be-Ges Anders & Erik Carlsson Aktiebolag

Örebro län

Information

Be-Ges Anders & Erik Carlsson Aktiebolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Askersund som är den kommunen där Be-Ges Anders & Erik Carlsson Aktiebolag finns. I Askersund så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Be-Ges Anders & Erik Carlsson Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Be-Ges Anders & Erik Carlsson Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Be-Ges Anders & Erik Carlsson Aktiebolag har funnits sedan och 1979-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Be-Ges Anders & Erik Carlsson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 27, 696 30, Askersund men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0583-10463.

Askersund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Be-Ges Anders & Erik Carlsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Be-Ges Anders & Erik Carlsson Aktiebolag har idag 556130-3354 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Carlsson, Anders Hugo Gunnarsson -Carlsson, Erik Gustav Gunnarsson är den som för stunden ansvarar för Be-Ges Anders & Erik Carlsson Aktiebolag

Bolaget skall driva handel med sportartiklar och kapitalvaror jämte därmed förenlig verksamhet.

I Be-Ges Anders & Erik Carlsson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlsson, Anders Hugo Gunnarsson som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Carlsson, Erik Gustav Gunnarsson som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindholm, Gertrud Kristina som är född 1925 och har titeln Suppleant, af Kleen, Carl Johan Erland som är född 1945 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .