Strandmans Eftr. Färghandel Aktiebolag

Örebro län

Information

Strandmans Eftr. Färghandel Aktiebolag är ett företag som finns i Askersund. I Strandmans Eftr. Färghandel Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Monica Ann-Marie som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Per Henrik som är född 1973 och har titeln Suppleant, Parsells Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, de Mander, Lars Göran som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Strandmans Eftr. Färghandel Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Strandmans Eftr. Färghandel Aktiebolag på telefon 0583-10109.

Bolaget skall bedriva detaljhandel med färger, golv- och väggmaterial samt parfymeri samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Strandmans Eftr. Färghandel Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Strandmans Eftr. Färghandel Aktiebolag är ett av många företag som finns i Örebro län och Askersund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Strandmans Eftr. Färghandel Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Strandmans Eftr. Färghandel Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Strandmans Eftr. Färghandel Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Strandmans Eftr. Färghandel Aktiebolag har 556130-4477 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.