Torpa Trä Aktiebolag

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Askersund och Torpa Trä Aktiebolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Torpa Trä Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Torpa Trä Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Torpa Trä Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1970-06-22. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Askersund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Torpa Trä Aktiebolag ska trivas.

Torpa Trä Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Askersund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förädling av och handel med trävaror samt äga och förvalta värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Torpa Trä Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1970-01-01.

Idag är Torpa Trä Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Askersund.

Vill man komma i kontakt med Torpa Trä Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0582-92061.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Torpa Trä Aktiebolag är Höjenberg, Gunborg Monica som är född 1954 och har titeln VD, Höjenberg, Gunborg Monica som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Höjenberg, Alf Erik Johan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Höjenberg, Alf Johan Henrik som är född 1980 och har titeln Suppleant, Frändå, Irén Monika som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Torpa Trä Aktiebolag har 556136-8225 som sitt organisationsnummer.