Autoekonomi i Askersund Aktiebolag

Örebro län

Information

556164-4583 är organisationsnummer för bolaget Autoekonomi i Askersund Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Autoekonomi i Askersund Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Askersund som är den kommunen som Autoekonomi i Askersund Aktiebolag finns i.

Autoekonomi i Askersund Aktiebolag har varit registrerat sedan 1972-05-24 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Autoekonomi i Askersund Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1974-01-01.

Autoekonomi i Askersund Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Askersund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Autoekonomi i Askersund Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Autoekonomi i Askersund Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0583-711645 eller genom brev på följande adress:
Parkg. 3, 696 33, Askersund

Bolaget skall bedriva bilverkstad, försäljning av bil- och båttillbehör, försäljning av båtar, äga andel i rörelsedrivande handelsbolag, värdepappersförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Autoekonomi i Askersund Aktiebolag och det är Mogren, Anders Bengt Artur som är född 1957 och har titeln VD, Mogren, Anders Bengt Artur som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Mogren, Leif Georg Artur som är född 1949 och har titeln Suppleant, Schwerin, Ulf Henrik Vallentin som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,