Tampes Läkarpraktik Aktiebolag

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva allmän läkarpraktik samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tampes Läkarpraktik Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Askersund så är Tampes Läkarpraktik Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Askersund arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Askersund och i Örebro län. Redan 1986-04-23 så skapades Tampes Läkarpraktik Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Tampes Läkarpraktik Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Tampes Läkarpraktik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-01-27

556273-7436 är organisationsnummret för bolaget som finns i Askersund.

Just nu är Tampes Läkarpraktik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Tampes Läkarpraktik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-2616855 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Tampe, Eckhard -Tampe, Karin Gunilla

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tampes Läkarpraktik Aktiebolag är Tampe, Eckhard som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Tampe, Karin Gunilla som är född 1941 och har titeln Suppleant, Eggen, Terje som är född 1968 och har titeln Revisor, BDO Feinstein International Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .