Askersunds Rör Aktiebolag

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva installation och försäljning av värme-, vatten- och sanitetsanläggningar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Askersunds Rör Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Askersund så är Askersunds Rör Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Askersund arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Askersund och i Örebro län. Redan 1987-03-20 så skapades Askersunds Rör Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Askersunds Rör Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Askersunds Rör Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556293-1492 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Askersund.

Just nu är Askersunds Rör Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Askersunds Rör Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0583-12145 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Askersunds Rör Aktiebolag är Larsson, Stig Olof som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lööf, Annelie Viola Elisabet som är född 1952 och har titeln Suppleant, Nordström, Erik Börje Reinhold som är född 1955 och har titeln Revisor, bn Revision AB som är född och har titeln Revisor, .