NovArc Svets- och Kvalitetsteknik i Laxå AB

Örebro län

Information

NovArc Svets- och Kvalitetsteknik i Laxå AB är en verksamhet som finns i Askersund. I NovArc Svets- och Kvalitetsteknik i Laxå AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lagerqvist, Ulf Torsten som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Lagerqvist, Clas Micael som är född 1967 och har titeln Suppleant, Evaldsson, Hans Torbjörn som är född 1958 och har titeln Revisor, Björklund, Anja Birgitta som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med NovArc Svets- och Kvalitetsteknik i Laxå AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå NovArc Svets- och Kvalitetsteknik i Laxå AB på telefon 0584-12590.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet främst inom svetsindustrin med kvalitetsutveckling samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är NovArc Svets- och Kvalitetsteknik i Laxå AB av bolagstypen Aktiebolag.

NovArc Svets- och Kvalitetsteknik i Laxå AB är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Askersund arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

NovArc Svets- och Kvalitetsteknik i Laxå AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och NovArc Svets- och Kvalitetsteknik i Laxå AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för NovArc Svets- och Kvalitetsteknik i Laxå AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

NovArc Svets- och Kvalitetsteknik i Laxå AB har 556447-0671 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.