Sjöman Buss Min Resa Byrå Aktiebolag

Örebro län

Information

556463-2056 är organisationsnummer för verksamheten Sjöman Buss Min Resa Byrå Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sjöman Buss Min Resa Byrå Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Askersund som är den kommunen som Sjöman Buss Min Resa Byrå Aktiebolag finns i.

Sjöman Buss Min Resa Byrå Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-03-12 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-04-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sjöman Buss Min Resa Byrå Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Sjöman Buss Min Resa Byrå Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Askersund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sjöman Buss Min Resa Byrå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Sjöman Buss Min Resa Byrå Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0582-91090 eller genom brev på följande adress:
Spikv. 12, 694 99, Skyllberg

Bolaget skall bedriva försäljning, administration av resor och arrangera resor samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sjöman Buss Min Resa Byrå Aktiebolag och det är Sjöman, Carina Elisabet som är född 1961 och har titeln VD, Sjöman, Carina Elisabet som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöman, Daniel Elis Sebastian som är född 1982 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Johansson, Anna Linnea som är född 1974 och har titeln Huvudansvarigrevisor,