Närkeby Jordbruksförvaltning Aktiebolag

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva lantbruksverksamhet, skogsförvaltning, fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Närkeby Jordbruksförvaltning Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Askersund så är Närkeby Jordbruksförvaltning Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Askersund arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Askersund och i Örebro län. Redan 1994-02-17 så skapades Närkeby Jordbruksförvaltning Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Närkeby Jordbruksförvaltning Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Närkeby Jordbruksförvaltning Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556483-0155 är organisationsnummret för företaget som finns i Askersund.

Just nu är Närkeby Jordbruksförvaltning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Närkeby Jordbruksförvaltning Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 019-450553 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Närkeby, Kenneth John Gunnar -Närkeby, Ulf Reinhold Joakim

Följande personer är på något sätt aktiva inom Närkeby Jordbruksförvaltning Aktiebolag är Närkeby, Kenneth John Gunnar som är född 1960 och har titeln VD, Närkeby, Kenneth John Gunnar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Närkeby, Ulf Reinhold Joakim som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Närkeby, Carina Elisabeth som är född 1965 och har titeln Suppleant, Lundgren, Jan Erik som är född 1946 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.