Maskinskydd i Åmmeberg Aktiebolag

Örebro län

Information

556484-6300 är organisationsnummer för företaget Maskinskydd i Åmmeberg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Maskinskydd i Åmmeberg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Askersund som är den kommunen som Maskinskydd i Åmmeberg Aktiebolag finns i.

Maskinskydd i Åmmeberg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-03-22 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Maskinskydd i Åmmeberg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Maskinskydd i Åmmeberg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Askersund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Maskinskydd i Åmmeberg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Maskinskydd i Åmmeberg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0583-34344 eller genom brev på följande adress:
Servicebyn, 696 75, Åmmeberg

Bolaget skall bedriva mekanisk verksamhet såsom tillverkning och renovering av maskinskydd och sälja konsulttjänster inom området samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Maskinskydd i Åmmeberg Aktiebolag och det är Törnqvist, Ulf Ronny Morgan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnqvist, Margot Linnéa som är född 1945 och har titeln Suppleant, Karlmark, Kjell Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, Karlmarks Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,