Thomas Gustavsson Konsult AB

Örebro län

Information

Thomas Gustavsson Konsult AB är ett bolag som finns i Askersund. I Thomas Gustavsson Konsult AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustavsson, Tomas Robert Hugo som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Lena Ulla-Britt som är född 1957 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Stig Göran som är född 1947 och har titeln Revisor, Företagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Thomas Gustavsson Konsult AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Thomas Gustavsson Konsult AB på telefon 0583-711753.

Bolaget skall tillhandahålla tekniska konsultationer främst inom området motorcykel och förbränningsmotorer inklusive testning och provning av produkter inom området, bedriva förvaltning av fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Thomas Gustavsson Konsult AB av bolagstypen Aktiebolag.

Thomas Gustavsson Konsult AB är ett av många bolag som finns i Örebro län och Askersund arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Thomas Gustavsson Konsult AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Thomas Gustavsson Konsult AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Thomas Gustavsson Konsult AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Thomas Gustavsson Konsult AB har 556515-9737 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.