ROSEZ AB

Örebro län

Information

ROSEZ AB är ett av många bolag som finns i Askersund. Det är nämligen den kommunen som ROSEZ AB finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ROSEZ AB som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1998-04-16. Men sedan 2005-04-07 så har ROSEZ AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Långstorp Pirön 423, 694 99, Skyllberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ROSEZ AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Askersund arbetar för att bolag som ROSEZ AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ROSEZ AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Örebro län.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och fastighets- service, äga och förvalta fast och lös egendom, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ROSEZ AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ROSEZ AB och det är följande personer, Artursson, Maj Astrid Sylvia som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Magnusson, Rolf Roland som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Artursson, Anna Eleonora som är född 1969 och har titeln Suppleant, Eggen, Terje som är född 1968 och har titeln Revisor, BDO Feinstein International Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ROSEZ AB är 556554-6834.