Johanssons Livs i Åsbro Aktiebolag

Örebro län

Information

Johanssons Livs i Åsbro Aktiebolag är ett av många företag som finns i Askersund. Det är nämligen den kommunen som Johanssons Livs i Åsbro Aktiebolag finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Johanssons Livs i Åsbro Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1999-01-01.

Johanssons Livs i Åsbro Aktiebolag som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1999-06-22. Men sedan 1999-01-01 så har Johanssons Livs i Åsbro Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Vissbodav., 694 60, Åsbro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Johanssons Livs i Åsbro Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0582-50005.

Askersund arbetar för att företag som Johanssons Livs i Åsbro Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Johanssons Livs i Åsbro Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Örebro län.

Bolaget skall bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Johanssons Livs i Åsbro Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Johansson, Jack Runo Lennart -Johansson, Liselott Margareta.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Johanssons Livs i Åsbro Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Jack Runo Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Liselott Margareta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Åhman, Annica Inga-Lill som är född 1952 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Johanssons Livs i Åsbro Aktiebolag är 556571-5660.