Ing.firma S. Jansson AB

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Ing.firma S. Jansson AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Askersund här finns det många olika Aktiebolag. Ing.firma S. Jansson AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Askersund jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Örebro län gör att företag trivs där.

Ing.firma S. Jansson AB är momsregistrerat sedan2001-06-11 och har organisationsnummer 556604-4805.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0583-370408 alternativt besöka eller skicka post till Ing.firma S. Jansson AB på följande adress Aspg. 6, 696 32, Askersund.

Ing.firma S. Jansson AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-06-11.

I Ing.firma S. Jansson AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Jansson, Gunnar Bertil Joachim som är född 1969 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall inom områdena materialhantering och stål- konstruktioner bedriva konsultverksamhet och utföra konstruktioner. Med materialhantering avses främst system för transportutrustningar såsom bandtransportörer, hissar, skruvtransportörer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.