Digger Entreprenad DEAB AB

Örebro län

Information

556621-7617 är organisationsnummer för verksamheten Digger Entreprenad DEAB AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Digger Entreprenad DEAB AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Askersund som är den kommunen som Digger Entreprenad DEAB AB finns i.

Digger Entreprenad DEAB AB har varit registrerat sedan 2002-01-07 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Digger Entreprenad DEAB AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Digger Entreprenad DEAB AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Askersund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Digger Entreprenad DEAB AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Digger Entreprenad DEAB AB så kan ni göra det på telefon genom 0583-51045 eller genom brev på följande adress:
Sköttagården 417, 696 92, Askersund

Bolaget skall bedriva mark-, schakt- och kabelarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Digger Entreprenad DEAB AB och det är Varga, Peter Stefan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandell, Bo Göran Christer som är född 1964 och har titeln Suppleant, Levinsson, Georg Gert-Ove som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,