Askersunds Skärgårdstrafik AB

Örebro län

Information

556638-4078 är organisationsnummer för bolaget Askersunds Skärgårdstrafik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Askersunds Skärgårdstrafik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Askersund som är den kommunen som Askersunds Skärgårdstrafik AB finns i.

Askersunds Skärgårdstrafik AB har varit registrerat sedan 2003-01-07 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-01-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Askersunds Skärgårdstrafik AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-01-15.

Askersunds Skärgårdstrafik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Askersund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Askersunds Skärgårdstrafik AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Askersunds Skärgårdstrafik AB så kan ni göra det på telefon genom 0583-770063 eller genom brev på följande adress:
Lunnagårdsv. 6, 696 74, Hammar

Bolaget skall bedriva charter- och turistverksamhet, utbildning inom sjöfartsnäringen samt att utföra snickerier, montering inom verkstadsindustrin och annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Askersunds Skärgårdstrafik AB och det är Bergsten, Lars Johan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergsten, Marita Birgitta som är född 1957 och har titeln Suppleant, Carlsson, Ulf Åke Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,