Batteribolaget i Åmmeberg AB

Örebro län

Information

Batteribolaget i Åmmeberg AB hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Askersund som är den kommunen där Batteribolaget i Åmmeberg AB finns. I Askersund så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Batteribolaget i Åmmeberg AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Batteribolaget i Åmmeberg AB har haft sedan 2005-09-08. Batteribolaget i Åmmeberg AB har funnits sedan och 2005-09-08 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Batteribolaget i Åmmeberg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Servicebyn, 696 75, Åmmeberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0583-34510.

Askersund arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler företag.

Idag är Batteribolaget i Åmmeberg AB Privat, ej börsnoterat.

Batteribolaget i Åmmeberg AB har idag 556684-4535 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Batteribolaget i Åmmeberg AB

Bolaget ska bedriva handel med batterier, laddare, reparationer och service av dessa samt därmed förenlig verksamhet.

I Batteribolaget i Åmmeberg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Jörgen Olov som är född 1959 och har titeln VD, Larsson, Jörgen Olov som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Linda Marie Catrin som är född 1978 och har titeln Suppleant, Uman, Lars Benny som är född 1962 och har titeln Revisor, Särnholm, Karin Anette som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .