F:a Gålsjö Byggservice

Örebro län

Information

560124-XXXX är organisationsnummer för företaget F:a Gålsjö Byggservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som F:a Gålsjö Byggservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Askersund som är den kommunen som F:a Gålsjö Byggservice finns i.

F:a Gålsjö Byggservice har varit registrerat sedan 2001-06-14 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-05-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för F:a Gålsjö Byggservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-05.

F:a Gålsjö Byggservice är och det finns flera bolag i Askersund som också är .

Firmatecknare för F:a Gålsjö Byggservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med F:a Gålsjö Byggservice så kan ni göra det på telefon genom 070-5145878 eller genom brev på följande adress:

Utförande av snickerier och montering. Reparationer av fasader.

Det finns olika personer som har en koppling med F:a Gålsjö Byggservice och det är Flod, Nils-Olof Stefan som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,